Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Laagste prijsgarantie!
    Bezorging in NL en België
    26Feb2024
    De functionele en stijlvolle design radiator

    De functionele en stijlvolle design radiator

    Een designradiator is niet alleen ontworpen om bij de tijd te zijn en om een huis efficiënt te verwarmen. Ze zijn ook ontworpen om een blikvanger in de kamer te zijn. Designradiatoren zijn dus zowel functioneel als stijlvol.

    Een passende designradiator voor elke ruimte

    Met een designradiator kun je je huis stijlvol verwarmen. Voor elke ruimte en elke situatie is er een passende radiator te koop. Ze kunnen onder andere geplaatst worden in de woonkamer, in de badkamer, onder het schuine dak of onder een trap. 

    • Een designradiator in de woonkamer zorgt voor een aangenaam verwarmde woonkamer en is een lust voor het oog. Deze radiatoren zijn er in allerlei kleuren en vormen. Je kunt dus altijd een designradiator vinden die perfect past bij je interieur. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je woonkamer snel verwarmd wordt. Daarom raden we aan om een radiator te kiezen met ruim voldoende vermogen.
    • Een designradiator in de badkamer dient vaak niet alleen voor verwarming van de ruimte. De radiator warmt ook de handdoeken op. Daarom is er vaak een grote ruimte tussen de buizen van deze radiator. Is je badkamer voorzien van vloerverwarming? Dan is de designradiator niet nodig om de ruimte te verwarmen. Je kunt in de badkamer met vloerverwarming een verticale design radiator installeren. Die radiator, met veel ruimte tussen de buizen, kan gebruikt worden om de handdoeken voor te verwarmen. Het is dus een handdoekradiator.
    • Ook in de keuken kan een mooie designradiator worden geplaatst. In een keuken zijn vaak keukenkasten geplaatst. De beschikbare ruimte aan de wand is daardoor vaak beperkt. Dat is geen probleem, want je kunt in de keuken een fraaie smalle designradiator plaatsen. 
    • Natuurlijk kun je ook in de slaapkamer een design radiator plaatsen. Bij Radiator-Outlet vind je ongetwijfeld passende designradiatoren voor in je slaapkamer. Is je slaapkamer bijvoorbeeld modern ingericht? Een radiator met een vlakke voorzijde en een strak design past ongetwijfeld in een modern interieur. Is er slechts een beperkte ruimte in de slaapkamer beschikbaar om een radiator te plaatsen? Kies dan voor kleine verticale designradiatoren. Is er voldoende ruimte beschikbaar en ben je op zoek naar radiatoren die opvallen? Kies dan voor grote horizontale designradiatoren. 

    Designradiatoren: verschillende soorten

    Designradiatoren zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten. De meest voorkomende soorten designradiatoren:

    • De radiator met de vlakke voorplaat. Steeds meer mensen vervangen hun traditionele verwarming met een geribbelde voorplaat door een radiator met een vlakke voorplaat. De vlakke voorplaat heeft een uniek design dat iedere ruimte meteen een stuk moderner maakt.
    • De leden- of kolomradiator.  Dit is een radiator met losse elementen. De kolommen of leden van de radiator zijn los aan elkaar bevestigd, wat de radiatoren een open structuur geeft. Dit maakt het erg makkelijk om ze te reinigen. Door de wijze waarop ze zijn geconstrueerd, zijn kolomradiatoren verkrijgbaar in heel veel verschillende maten.
    • De raam- of plintradiator. Dit is een extra lage radiator. De hoogte is maximaal 20 cm. Ze zijn geschikt om onder grote raampartijen te plaatsen. Het uitzicht naar buiten blijft dan maximaal. 
    • Een radiator op maat. Soms heb je slechts beperkte ruimte voor een radiator. In dat soort gevallen biedt een radiator op maat uitkomst.

    Designradiatoren van aluminium of staal

    Roestvrije aluminium radiatoren zijn licht van gewicht en hebben een hoge warmteafgifte. Daarom zijn ze geschikt voor cv-verwarming. Is je woning aangesloten op stadsverwarming? Dan zijn aluminium radiatoren helaas niet geschikt.

    Een stalen designradiator houdt warmte lang vast en heeft een lange levensduur. Een stalen radiator is wel geschikt voor stadsverwarming.

    Kopen van een designradiator

    Ga je een designradiator kopen? Designradiatoren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en unieke designs. Ze zijn onder andere verkrijgbaar in zwart, wit, antraciet en chroom. De designradiatoren zijn vlak, geribbeld, met spijlen, met lamellen of met groeven. Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? De medewerkers van Radiator-Outlet kunnen je ongetwijfeld helpen of adviseren.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Abonneer op onze nieuwsbrief
    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis. (België gratis verzending v.a. €150)

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.