Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Laagste prijsgarantie!
    Bezorging in NL en België
    23Feb2024
    De ruimtebesparende zwarte verticale radiator

    De ruimtebesparende zwarte verticale radiator

    Door: Radiator-OutletReacties: 0

    Ben je op zoek naar een radiator voor in je kleine keuken? Waarschijnlijk is er dan niet genoeg ruimte om een horizontale zwarte radiator te plaatsen. In dat geval kun je kiezen voor een smalle en hoge zwarte verticale radiator. Een verticaal geplaatste radiator neemt immers weinig ruimte in beslag omdat je geen brede muur nodig hebt om de radiator te kunnen plaatsen.

    Geschikt voor elke ruimte in je huis

    Horizontale radiatoren kunnen niet altijd overal in huis worden geplaatst, omdat ze in een kleine ruimte soms te veel plaats in beslag nemen. Dit probleem heb je niet met zwarte verticale radiatoren. Je ziet ze daarom vaak terug in badkamers. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om gebruikt te worden in de woonkamer, keuken, hal of toilet. De stijlvolle zwarte verticale radiator brengt in die ruimtes ongetwijfeld een mooi contrast aan. Het zijn immers mooie blikvangers die niet hoeven te worden weggestopt.

    Zwarte verticale radiatoren hebben een hoge warmteafgifte. Daarom zijn ze niet alleen geschikt om kleine ruimtes te verwarmen, maar kunnen ze ook moeiteloos gebruikt worden in grotere ruimtes zoals de woonkamer.

    Verschillende soorten en maten

    Zwarte verticale radiatoren zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verticale radiatoren te koop met een geribbelde en met een vlakke voorplaat. Ben je op zoek naar een modern, minimalistisch design? Dan bieden designradiatoren voor jou de uitkomst.

    De verticale radiatoren zijn leverbaar in hoogtes van minimaal 120 en maximaal 160 centimeter. Moet de verticale radiator geplaatst worden op een smalle muur? Geen probleem! De zwarte verticale radiatoren zijn leverbaar in breedtes van minimaal 30 en maximaal 60 centimeter.

    Zwarte verticale radiator: een goede keuze

    Waarom is een zwarte verticale radiator een goede keuze? Alle redenen op een rijtje:

    • Ze nemen minder plaats in beslag dan horizontale radiatoren. Daardoor zijn ze niet alleen geschikt voor kleine kamers, maar ook voor kamers met een beperkte wandruimte.
    • Ze zijn slanker en vaak moderner dan horizontale radiatoren. Daardoor passen ze vaak beter bij een modern interieur.
    • Het oppervlak van zwarte verticale radiatoren is groter dan het oppervlak van horizontale radiatoren met een vergelijkbare grootte. Ze kunnen daardoor meer warmte afgeven. Dit zorgt ervoor dat ze minder lang aan hoeven te staan om de ruimte te verwarmen, waardoor je bespaart op dure energiekosten. Verticale radiatoren zijn dus efficiënter dan horizontale radiatoren.
    • Verticale radiatoren zijn veel minder beperkt wat betreft plaatsingsmogelijkheden. Zwarte verticale radiatoren kunnen op allerlei plekken worden geplaatst, zoals tussen ramen of achter een deur.
    • Waarom zijn met name verticale radiatoren geschikt voor lage temperatuur systemen, zoals vloerverwarming en warmtepompen? Omdat ze beschikken over een grotere oppervlakte dan horizontale radiatoren.

    Bestellen van een zwarte verticale radiator

    Wil je een zwarte verticale radiator bestellen? Je vindt ze in het gevarieerde assortiment van Radiator-Outlet. Ook jij vindt hier een zwarte verticale radiator die een echte eyecatcher is in je interieur.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Abonneer op onze nieuwsbrief
    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis. (België gratis verzending v.a. €150)

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.