Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Laagste prijs garantie!
    Bezorging in NL en België.
    26Feb2024
    Elektrische radiatoren met WiFi mogelijkheden

    Elektrische radiatoren met WiFi mogelijkheden

    Beschikt je elektrische verwarming over een WiFi verbinding? Dan behoort warmte programmering en zonering tot de mogelijkheden. Elektrische radiatoren met WiFi kunnen eenvoudig via een App op je smartphone worden bediend. Je kunt die App in de diverse app stores downloaden. Heb je dat gedaan? Dan kun je met één klik de temperatuur van een ruimte of van de hele woning instellen.

    Voordelen van smart elektrische verwarming via WiFi koppeling

    Het bedieningsgemak via de app is reeds genoemd. Andere voordelen zijn:

    • De elektrische verwarming wordt in iedere ruimte precies aangestuurd. Daardoor neemt het comfort toe.
    • Onnodig stoken wordt vermeden. Er wordt dus energie bespaard.
    • Verschillende elektrische verwarmingen kunnen met elkaar verbonden worden, waardoor ze als één geheel kunnen gaan samenwerken.
    • Heb je verschillende elektrische verwarmingen aan elkaar gekoppeld en per ruimte ingedeeld? Dan kun je bepalen waar en wanneer ze op de door jou ingestelde temperatuur moeten zijn. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld alle elektrische radiatoren in de woonkamer aan te zetten op een vooraf bepaald moment.
    • Ben je onderweg naar huis? Met de app kun je alvast de elektrische radiator met WiFi aanzetten. Bij thuiskomst is je huis lekker warm.

    Handdoekradiator met WiFi in je badkamer

    Ook in de badkamer kun je het gemak van draadloze bediening van een elektrische radiator met WiFi ervaren. Zo kun je via je smartphone schema’s instellen die de badkamer verwarmen tot de gewenste temperatuur, net voordat je gaat douchen. Bij het betreden van de badkamer is deze reeds op de door jou ingestelde temperatuur en zijn je handdoeken lekker warm. 

    Een elektrische radiator met WiFi kopen

    Wil je de verwarming op afstand kunnen bedienen en de door jou gewenste temperatuur kunnen instellen, zelfs als je niet thuis bent? Dan is een elektrische radiator met WiFi geen overbodige luxe. Met die energiezuinige radiatoren kun je overal in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer, zorgen voor een aangename warmte.

    De elektrische radiatoren met WiFi moeten natuurlijk wel passen in je huis. Daarom kun je bij Radiator-Outlet kiezen uit verschillende maten en kleuren. Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je natuurlijk graag.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Abonneer op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis. (België gratis verzending v.a. €150)

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.