Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Laagste prijsgarantie!
    Bezorging in NL en België
    07Jun2023
    Hoeveel kost een radiator?

    Hoeveel kost een radiator?

    Radiatoren zijn een belangrijk onderdeel van het verwarmingssysteem van een huis. Ze zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en dat de temperatuur in huis aangenaam blijft. Maar wat kost een radiator eigenlijk? In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende soorten radiatoren en hun prijzen. Ook geven we tips over waar je op moet letten bij het aankopen van een radiator.

    De kosten van radiatoren

    De kosten van radiatoren variëren sterk, afhankelijk van het type radiator en de grootte ervan. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen van de diverse radiatoren:

    Soorten radiatoren

    Er zijn allerlei soorten radiatoren verkrijgbaar. Hieronder bespreken we de meest voorkomende soorten.

    Elektrische radiatoren

    Elektrische radiatoren zijn radiatoren die werken op elektriciteit. Ze zijn ideaal voor ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is, zoals een garage of een tuinhuisje. Elektrische radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. De prijzen variëren van € 50 tot € 500.

    Handdoekradiatoren

    Handdoekradiatoren zijn radiatoren die speciaal zijn ontworpen om handdoeken op te hangen. Ze zijn ideaal voor de badkamer en zorgen ervoor dat handdoeken snel drogen. Handdoekradiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. De prijzen variëren van € 100 tot € 1000.

    Paneelradiatoren

    Paneelradiatoren zijn radiatoren die bestaan uit meerdere panelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Paneelradiatoren zijn ideaal voor grote ruimtes en hebben een hoge warmteafgifte. De prijzen variëren van € 50 tot € 500.

    Verticale radiatoren

    Verticale radiatoren zijn radiatoren die verticaal zijn geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Verticale radiatoren zijn ideaal voor ruimtes waar weinig ruimte is voor een horizontale radiator. De prijzen variëren van € 100 tot € 1000.

    Designradiatoren

    Designradiatoren zijn radiatoren die niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens mooi uitzien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Designradiatoren zijn ideaal voor ruimtes waar de radiator een belangrijk onderdeel van het interieur is. De prijzen variëren van € 100 tot € 2000.

    Conclusie

    Radiatoren zijn een onmisbaar deel van het verwarmingssysteem in een huis. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende soorten en maten en de prijzen variëren sterk. Bij het kopen van een radiator is het belangrijk om te letten op de grootte van de ruimte en het type radiator dat het beste bij de ruimte past.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Abonneer op onze nieuwsbrief
    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis. (België gratis verzending v.a. €150)

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.