Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Laagste prijsgarantie!
    Bezorging in NL en België
    11Jun2024
    Onze favoriete moderne radiatoren van 2024

    Onze favoriete moderne radiatoren van 2024

    Ben je op zoek naar een nieuwe moderne radiator voor in jouw huis? Dan bieden wij jou graag wat inspiratie aan. Van stijlvolle designradiatoren tot duurzame elektrische varianten en airco’s met een verwarmingsfunctie, wij zetten hier al onze favoriete moderne radiatoren van 2024 op een rij.

    Oppio Elite Smart WiFi elektrische handdoekradiator

    De Oppio Elite Smart WiFi elektrische handdoekradiator is een van onze favoriete moderne radiatoren van 2024. Deze radiator combineert functionaliteit, stijl en duurzaamheid met slimme technologieën voor optimaal gebruiksgemak.

    Deze multifunctionele radiator doet meer dan alleen je ruimte verwarmen; hij fungeert ook als handige handdoekdroger. Met een vermogen van 1000 Watt voor het verwarmingselement en 1122 Watt voor de handdoekradiator, zorgt hij voor snelle en efficiënte verwarming en droging van je handdoeken. De WiFi-connectiviteit en gratis app maken het mogelijk om de radiator vanaf elke locatie te bedienen, terwijl functies zoals open raam detectie, anti-vries modus en ECO-modus zorgen voor een optimaal comfort en energiebesparing.

    Verkrijgbaar in wit en zwart, voegt deze stijlvolle radiator een moderne touch toe aan elke badkamer. Het is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en betaalbare verwarmingsoplossing, vooral gezien de toenemende nadruk op duurzaamheid en de afschaffing van gasverwarming tegen 2030. Met de overstap naar elektrische verwarming bespaar je ook nog eens op jaarlijkse kosten, vooral als je zonnepanelen hebt.

    Kenmerken Oppio Elite Smart WiFi elektrische handdoekradiator:

    • Afwerking: Staal, poedercoating, met gegalvaniseerde afwerking voor extra bescherming tegen roestvorming.
    • WiFi: WiFi-functie met gratis app voor bediening via iOS en Android.
    • Display: Voorzien van touchscreen en digitaal display.
    • Functies: Open raam detectie, antivries modus, ECO modus, comfort modus.
    • Temperatuurbereik: 7 - 30 °C, boost-functie voor snel opwarmen.
    • Flexibele installatie: Verwarmingselement zowel linksonder als rechtsonder aan te sluiten.

    Oppio Paneelradiator Compact 6 met gegroefde voorzijde

    De Oppio Paneelradiator Compact 6 met gegroefde voorzijde is een van onze topkeuzes voor moderne verwarmingssystemen. Deze radiator is niet alleen compact, maar ook modern en uniek dankzij de karakteristieke groeven in het ontwerp.

    Met zijn slanke profiel van slechts 10,3 cm dik en een totale afstand van 12,85 cm van de muur, neemt deze radiator minimale ruimte in beslag, waardoor hij perfect is voor ruimtes waar de beschikbare ruimte beperkt is. Het compacte formaat maakt het ook eenvoudig om de radiator te installeren, zelfs in kleinere kamers zoals toiletten.

    Daarnaast voegt de zijdeglans witte afwerking en gegroefde voorzijde van de radiator een moderne en unieke uitstraling toe aan elke ruimte. De groeven in het ontwerp zorgen voor een moderne en speelse uitstraling die de radiator onderscheidt van traditionele modellen. Dit maakt het niet alleen een functioneel verwarmingselement, maar ook een decoratief element dat een vleugje stijl toevoegt aan de ruimte.

    Kenmerken Oppio Paneelradiator Compact 6 met gegroefde voorzijde:

    • Kleur: Zijdeglans wit, RAL 9016.
    • Aansluitingen: Zij-onder en zij-aansluitingen (1/2" euroconus binnendraad).
    • Omkeerbaar ontwerp: Voor flexibele installatie.
    • Type 22: dubbel plaat, dubbel convector.
    • Inclusief: Voorgemonteerde zij- en bovenroosters, beugels voor wandbevestiging, bevestigingsset, draaibare ontluchtingsplug en blindstop.
    • Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie.

    Oppio Verticale radiator met vlakke voorzijde

    De Oppio Verticale radiator met vlakke voorzijde is elegant, modern en stijlvol en past hierdoor perfect in moderne interieurs. Het mat afgewerkte oppervlak en de 90 graden hoeken geven het een unieke en moderne look.

    Wat deze radiator onderscheidt, is zijn efficiënte warmteafgifte. Ondanks zijn slanke profiel van slechts 7,3 cm dik, biedt het Type 20 ontwerp met dubbele platen een snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte. Dit maakt deze verticale radiator ideaal voor kamers waar ruimte schaars is, zoals gangen, slaapkamers of kantoren.

    Een ander voordeel van de Oppio Verticale radiator is de flexibele installatieopties. Met 6 aansluitpunten en dubbelzijdige ophangmogelijkheden van de beugels, biedt het verschillende mogelijkheden voor installatie. Leidingen kunnen discreet aan de achterkant worden geplaatst voor een strakke afwerking.

    Kenmerken Oppio Verticale radiator met vlakke voorzijde:

    • Kleur: Mat zwart of mat wit.
    • Materiaal: Staal.
    • Aansluitingen: 2x boven links, 2x boven rechts, 2x onder links, 2x onder rechts, 2x midden-onder.
    • Type 20: Dubbel plaat.
    • Installatie: Dubbelzijdige ophangmogelijkheid van beugels voor flexibele installatie.
    • Inclusief: Beugels voor wandbevestiging, bevestigingsset, draaibare ontluchtingsplug en blindstop.
    • Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie.

    Airconditioner ARCTIC PRO 12

    De laatste moderne verwarmingsoptie die we met jullie willen delen is geen traditionele radiator, maar wel praktisch, duurzaam en modern. De Airconditioner ARCTIC PRO 12 is een uitstekende keuze voor moderne klimaatbeheersing in 2024. Met de mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen, is deze airco ideaal voor het handhaven van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. Zelfs bij extreme buitentemperaturen tot -25°C blijft deze airco efficiënt werken, dankzij zijn ingebouwde verwarmingselement en gebruik van ecologisch koelmiddel R32.

    De WiFi-module maakt het mogelijk om de airconditioner op afstand te bedienen via een smartphone, waardoor je altijd controle hebt over het klimaat, waar je ook bent. Met functies zoals automatische herstart bij stroomuitval, zelfdiagnose en timerfunctie biedt de ARCTIC PRO 12 een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring.

    Het slanke en moderne ontwerp van de ARCTIC PRO 12 past naadloos in elke ruimte, terwijl de stille werking en verschillende ventilatorsnelheden zorgen voor een aangepast comfortniveau. Of het nu gaat om een ​​huis, kantoor, winkel of andere ruimte, deze airconditioner biedt efficiënte en betrouwbare klimaatbeheersing het hele jaar door.

    Kenmerken Airconditioner ARCTIC PRO 12:

    • Kleur: Wit.
    • Opties: Koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren.
    • Temperaturen: Werkt bij zeer lage buitentemperaturen tot -25°C.
    • WiFi: Ingebouwde WiFi-module voor afstandsbediening via smartphone.
    • Functies: Automatische werking afhankelijk van geselecteerde temperatuur, zelfdiagnose functie, intelligente voorverwarming en energiebesparende modus (ECO).
    • Inclusief: Multifunctionele afstandsbediening.
    • Energieklasse: Efficiëntieklasse A++ in gemiddeld klimaat, A+++ in warm klimaat.

    De ideale moderne radiator voor jouw situatie

    Ben jij geïnspireerd geraakt? Voor een moderne verwarmingsoplossing die perfect aansluit op jouw behoeften, bieden wij een verscheidenheid aan opties, waaronder designradiatoren, verticale radiatoren, elektrische radiatoren, handdoekradiatoren en airco's met verwarmingsfuncties. Of het nu gaat om stijl, efficiëntie of multifunctionaliteit, onze radiatoren en airco's zorgen het hele jaar door voor comfort en gemak. Kies de ideale radiator voor jouw situatie en geniet van een warme en gezellige leefomgeving, op maat gemaakt voor jou.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Abonneer op onze nieuwsbrief
    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis. (België gratis verzending v.a. €150)

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.