Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Laagste prijsgarantie!
    Bezorging in NL en België
    22Mar2024
    Onze favoriete verticale radiatoren van 2024

    Onze favoriete verticale radiatoren van 2024

    Het tijdperk van traditionele gasgestookte radiatoren is aan het vervagen. Met een groeiende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, is de elektrische radiator steeds populairder geworden. In het streven naar milieubewustzijn en kosteneffectiviteit, hebben wij voor jou onze top vijf favoriete verticale radiatoren van 2024 samengesteld. Deze radiatoren combineren stijl, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elk modern huishouden.

    1. E-panel elektrische radiator

    De E-panel elektrische radiator is een veelzijdige optie die geschikt is voor vrijwel elke ruimte in huis, of het nu de badkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken is. Met zijn roestwerende eigenschappen en lichte gewicht biedt deze radiator een duurzame oplossing voor verwarming.

    De radiator wordt geleverd inclusief drie handdoekbeugels, waardoor het niet alleen functioneel is voor verwarming, maar ook voor het drogen van handdoeken. De mogelijkheid om zowel verticaal als horizontaal te worden gemonteerd, maakt het een veelzijdige keuze voor elke ruimte. Je kunt bij deze elektrische radiator kiezen tussen 3 verschillende kleuren: mat zwart, mat wit of beton-grijs. Zo is er allicht een variant die perfect aansluit op de stijl van de ruimte waarin je hem wilt plaatsen.

    2. Vlakke verticale elektrische radiator

    Deze vlakke verticale paneelradiator combineert een gestroomlijnd ontwerp met efficiënte verwarming. Met een dikte van slechts 7 cm en een dubbel plaatontwerp, neemt deze radiator minimale ruimte in beslag terwijl het toch voldoende warmte biedt. De voor gemonteerde vlakke voorzijde en de meegeleverde ophangset maken de installatie eenvoudig en moeiteloos.

    Bij deze verticale radiator valt vooral het strakke design op: dit sluit perfect aan bij ruimtes met een minimalistisch design. Met de keuze tussen wit en zwart, kun je zelf kiezen welke kleur het beste past bij jouw interieur.

    3. Gouden Oppio on/off elektrische handdoekradiator

    De Oppio On/Off elektrische handdoekradiator in mat goud voegt een vleugje luxe toe aan elke badkamer. Met zijn opvallende kleur en moderne ontwerp is het niet alleen een functionele verwarmingsoplossing, maar ook een prachtige en luxueuze toevoeging aan de ruimte. Goud gaat goed samen met vele verschillende kleuren badkamertegels, het past zowel goed bij zwart en wit als bij beige en marmer. Hierdoor is de gouden uitvoering van de on/off elektrische radiator een must voor badkamer met een luxe uitstraling!

    De eenvoudige aan- en uitknop maakt het gebruiksgemak van de handdoekradiator compleet, terwijl de elektrische werking bijdraagt aan duurzaamheid en kostenefficiëntie.

    4. Oppio Elite Smart WiFi elektrische handdoekradiator

    De Oppio Elite Smart WiFi elektrische handdoekradiator combineert geavanceerde technologie met stijlvol design. Met de mogelijkheid om via een app op afstand te worden bediend, biedt deze radiator ultiem gemak en controle. De toegevoegde functies zoals Eco-modus, Boost-modus en Open raam detectie maken het een slimme en efficiënte keuze voor moderne huizen.

    De Elite Smart WiFi handdoekradiator is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en is in verschillende afmetingen te bestellen. Deze handdoekradiator is daardoor ook enorm geschikt voor kleinere badkamers waar minder ruimte is voor een radiator. Bovendien is de radiator multifunctioneel omdat hij niet alleen de ruimte opwarmt, maar ook een plek biedt om handdoeken aan op te hangen en te warmen.

    5. Ambiente verticale elektrische radiator keramisch

    De Ambiente verticale elektrische radiator met keramische lamellen biedt niet alleen een hoge verwarmingscapaciteit, maar ook een chique en slank design. Met zijn verticale strepen en keramische materialen voegt het een vleugje moderniteit en elegantie toe aan elke ruimte. Door het toegankelijke ontwerp en het slanke design, past deze verticale elektrische radiator in elke ruimte. Met een breedte vanaf 33,5 centimeter heb je niet veel ruimte aan je wand nodig om deze radiator op te hangen. 

    Op zoek naar een verticale radiator voor jouw huis?

    Met deze selectie van onze favoriete verticale radiatoren van 2024, is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar:

    Deze selectie biedt voor elk huishouden een passende oplossing. Met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en esthetiek, zijn deze radiatoren een waardevolle toevoeging aan elke ruimte.

    Als je geïnspireerd bent geraakt en meer wilt zien van deze prachtige radiatoren, of als je ze eens in het echt wilt bewonderen, nodigen we je van harte uit om de showroom van Radiator-Outlet te bezoeken in Rotterdam. Hier kun je niet alleen de bovengenoemde modellen bekijken, maar ook een variëteit aan andere designs en stijlen ontdekken die perfect passen bij jouw interieur. 

    Kun je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Abonneer op onze nieuwsbrief
    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis. (België gratis verzending v.a. €150)

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.